• Hemsidor
  • Lokal SEO
  • Google Ads
  • Beställ

Google Ads

Digital annonsering

Alla pratar om att allting ska vara så digitalt nu för tiden. Även Lillen är inne på detta spåret och därför har han samlat på sig en massa kunskap om hur man annonserar  i digitala kanaler på bästa sätt. För då kan det bli en riktigt succé som både är kostnadseffektivt och ger dig kunder. Måste det vara dyrt och krångligt att annonsera på t.ex Google eller Facebook?
Absolut inte!
Därför fixar Lillen alltid en annonskampanj åt ditt företag när du köper en hemsida från Lillen. Det är klart att man vill visa upp sin nya snygga hemsida för fler möjliga kunder!?

 

Skulle du behöva hjälp med Google Ads men ändå är nöjd med din hemsida? Inga problem.Lillen fixar Google Ads-kampanjer åt dig som passar ditt företag och din budget. Sedan finjusterar Lillen dina kampanjer under varje månad så att du kan koncentrerar dig på att göra vad du är bäst på om dagarna.

"Vad kostar det?" är en vanlig fråga. Det är jättesvårt att säga innan man har fått reda på lite mer vart i Sverige du vill att dina annonser ska synas.
Annonsering över hela Sverige för en webbshop kräver oftast lite mer budget än vad en kampanj för en lokal frisör i t.ex Lidköping gör. Oftast brukar en kampanj börja på ca 4.000kr/mån. Då ingår både klickbudget till Google och arvodet för att Lillen sköter allting från att bygga kampanjer, skriva annonser, sökord och hålla koll på allt.

Få hjälp med Google Ads

Få en gratis offert på Google Ads